Avond en formele slijtage aanbevelingen voor black-tie evenementen

Het is moeilijk om jezelf te kleden tijdens een formele gebeurtenis en zorgen dat “wow” factor als je loopt in de kamer. In tegenstelling tot de beroemdheden die een persoonlijke stylisten en toegang tot de nieuwste en duurste avondkleding, je moet het doen met wat uw middelen toestaan om te hebben. Toch is het niet onmogelijk om een bepaald niveau van elegantie ademen tijdens een bal of formele functie, zelfs met een krap budget. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen van de juiste soort kleding voor u en vinden van een boetiek die een uitgebreide collectie van de avond en formele jurken heeft.

Wat u wilt doen is zorgen voor een paar lange jurk keuzes als black-tie gebeurtenissen meestal noemen voor het gebruik ervan. Het is aan u of u wilt om dingen eenvoudig te houden met een all-zwart of grijs selectie of voeg een beetje van kleur in de mix. Als je iets meer avontuurlijke bui, prenten zijn zeer populair dit jaar, samen met op maat gesneden silhouetten. Maar probeer niet te leunen naar schokkend als het je kan dwingen om op te vallen in een lastige manier. Blijf uit de buurt van kleding die te onthullen, omdat die ongeschikt is voor de genoemde gebeurtenis zou zijn. Indien u wil graag wat sex-appeal te beveiligen met wat je aantrekt, kunt u dit doen met asymmetrische schouderbandjes, een tube top of een beetje peek-a-boo uit te snijden in minder gevoelige delen van je lichaam, zoals je rug. Je zou ook kunnen laten zien een beetje van splitsing. Maar probeer zo openlijke niet te zijn, omdat het kan worden opgevat voor kleverig of trashy.

avondjurk

Bij het winkelen voor een avond of formele slijtage, denk meer van klassieke schoonheid. Maar maak je niet zo ver gaan als het krijgen van volumineuze outfits met veel poef of mensen met lange treinen, want dat zal alleen maar je ongemakkelijk tijdens het feest. Als je iets Victoriaans geïnspireerde wilt, ga dan voor de vloer lengte Rijk gesneden jurken met een hoes genaaid sjaal of een diamanten broche voor effect.

Nu, sommigen van jullie voelen zich meer comfortabel om te dragen cocktail jurken naar een black-tie event als ze toelaten betere beweging. Maar je moet voorzichtig zijn met wat je kiest om aan te trekken zijn. Bedenk dat zij geen standaard kleding voor dergelijke gelegenheden. Dus, op zijn minst, moeten ze worden goed accessorized. Als u het bijwonen van iets bijzonders, wilt u misschien om ze te houden onder de knie om een bepaald niveau van classiness handhaven. En altijd zien dat esthetiek van je jurk past bij de gevestigde thema.

Zelfs niet verwarren met de notie van ‘s avonds en formele slijtage met werkkleding. Niet alleen zal je jezelf in verlegenheid te brengen, maar ook je date. En probeer niet om een broek pak te dragen tijdens het evenement, ook al is het merkkleding. Het laatste wat je wilt doen is een domper op je vrouwelijkheid met een mannelijke ensemble.

Als u nog steeds een harde tijd het verkleinen van je opties door deze tips, kan je kleding winkels voor de nieuwste trends en styling aanbevelingen te raadplegen. Of je kan bladeren door tijdschriften voor monsters en dan laten zien aan receptionisten winkelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>