Bottega Veneta zonnebrillen – designer tinten met een unieke stijl

Laten we eerlijk zijn. We houden allemaal van exclusiviteit. En als het gaat om de zonnebril we willen absoluut uniek in smaak en stijl te zijn. Bottega Veneta zonnebrillen zijn het antwoord.

Bottega Veneta werd gelanceerd als een familiebedrijf van luxe lederen accessoires in Venetiƫ terug in 1966. Het bedrijf fuseerde met de Gucci Group in juli 2001 en is sindsdien blonk uit in de wereld van de mode met zijn out-of-the-box creaties en kwaliteit producten. U kunt winkelen voor designer tassen, brillen, accessoires, sieraden, schoenen en nog veel meer.

Bottega-Veneta

Bottega Veneta Zonnebrillen zijn een-van-zijn-soort. Als de wereld is geobsedeerd door vierkant gevormde, gedurfde tempel zonnebrillen Bottega Veneta verkiest te verschillen. Ze perfect opnieuw uit te vinden de ovale, ronde of aviator vormen van klassieke zonnebril naar de smaak van de moderne, modebewuste klanten zoals u past. Deze groot formaat full-frame zonnebril dienen tweeledig doel. Ze hebben niet alleen zorgen dat u glamoureuze look maar bieden maximale bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon.

Met een breed scala van innovatieve vormen en kleuren, high-tech lenzen en stevige frames deze designer zonnebrillen brengen voor u een waaier van klassieke en moderne stijlen om uit te kiezen. Over het algemeen de Bottega Veneta zonnebrillen hebben een elegante frames met acetaat velgen aangebracht op metalen frames of metalen velgen ingevoegd in een titanium strip. Miniatuur metalen pennen zijn duidelijk zichtbaar aan het uiteinde en aan de voorkant van tempels. De acetaat modellen komen in sobere kleuren zoals honing met oranje lenzen, havana met amber lenzen, zwart met grijze lenzen. Metalen frames sport brutaler tinten van antiek goud met lenzen in gespiegelde goud of bruin, en antiek zilver met gespiegelde zilver of grijs lenzen.

De Bottega Veneta 71 / S te brengen ziet er geweldig uit en optimale prestaties bij elkaar. Een favoriet met de huidige praktische vrouwen. De Bottega Veneta 91 / S zijn voor de inzichtelijke mannen die dingen die trend zetten doen. Deze full-omrande acetaatkader zonnebrillen zijn comfortabel en duurzaam. De 129 / S zonnebril in vlieger vorm zijn semi-randloze – nieuwste designer eyewear collectie voor mannen en vrouwen. Gemaakt met behulp van avant-grade materialen om de zonnestralen van nadelige gevolgen voor uw visie en cutting-edge technologie deze zonnebril is een perfecte uitdrukking van elegantie en verfijning te blokkeren. Het model 66 / S met donkere olijf frame en ebbenhout gepolariseerde lens biedt 100% UV-bescherming. Het is een voorbeeld van de rijke kunst en toegewijde kwaliteit aandacht voor de waarden van het merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>