Bruids make-up tips

bridal-makeup-lips-glossStap een: Juiste bruids lippenstift applicatie

Het toepassen van lippenstift kan verre van eenvoudig zijn, vooral wanneer rodere tinten betrokken zijn, het risico te lopen “bloeden”. Om dit te vermijden, is het belangrijk dat het buitenste gebied van de plooien lijn, vervolgens volledig kleur de lippen met de liner kleur voor goed aanvragen een lippenstift. Deze zorgen voor een handige leidraad, die u helpen de lipstick te houden binnen de juiste grenzen. De liner-gekleurde laag eronder zal ook helpen uw lippen te behouden kleur veel langer, zelfs als de buitenste lipstick begint te slijten.

Een sterke rode tint kan een geweldige manier om de aandacht af te leiden uit de buurt van de ogen, die een bijzonder goed idee zou zijn als je een slapeloze nacht voor de grote dag hebben gehad!

Om uw lippen lijken voller, voeg dan gewoonweg een beetje glans aan hun centrum. Het is zo simpel als dat. Je hebt nu de lippen die prachtige eruit zal zien al uw hele trouwdag!

Stap twee: De beste make-up voor groter, mooier ogen

Nu is het tijd om evenwicht uit uw nieuwe look lippen met een aantal fantastische bruids ogen. Het goede nieuws: er is geen vorm oog of type dat niet briljant geschikt voor de smokey eye look!

Het is de moeite waard om te investeren in lichtere kleuren: helderder, glinsterende oogschaduw tinten, plus een aantal witte eyeliner. Dit zal meer licht en aandacht te trekken, waardoor ze groter en meer wakker lijken.

Hoewel het verleidelijk om een waterdichte merk kiezen kan zijn (vooral als het een outdoor bruiloft met onzekere weersomstandigheden). Dit kan echter meer kwaad dan goed. Waterproof oogmake-up zal niet vasthouden aan de binnenste ooglid, wat betekent dat het effect zal afnemen in de loop van de dag. (Zorg ervoor dat je een bruidsmeisje arm met een paraplu om u te beschermen tegen moeder natuur indien nodig!)

Zorg ervoor dat u een nog lichtere kleur te gebruiken onder je oog en aan de binnenkant derde om uw ogen zelfs “groter” te maken.

Voor het tegenovergestelde effect, zullen zwarte eyeliner je ogen donkerder en kleiner. U kunt deze “smokey effect” verkiezen. Inderdaad, kunt u vinden dooft bij u past beter. Sta jezelf voldoende tijd om te experimenteren en te vragen voor een verscheidenheid van feedback in de weken en maanden van te voren.

Diversen Tips

  • Als u liever de mensen merken dat je ogen dan je lippen, het dragen van een bleker lippenstift schaduw.
  • Als je een donkere blauwe kringen onder je ogen, kan deze worden afgedekt met een concealer. Probeer een geel-gebaseerde schaduw, of mauve als de huid bleker bruin.
  • Om uw ogen lijken meer open, langs de innerlijke oog met een romige witte potlood.
  • Om uw ogen geven een verleidelijke kat-achtige look, lijn ze met zwart.
  • Als je het dragen van zwarte, is het moeilijk mis met diepe paarse smokey eye tinten te gaan.
  • Metallic tinten zijn geweldig om een beetje meer kleur toe te voegen. Voeg gewoon een beetje van goud, blauw of fel lavendel tot de binnenste hoek van elk ooglid.
  • Smokey eyes hoeft niet donker te zijn. Gebronsde, juwelen of zelfs groen kleuren kunnen dezelfde (of zelfs beter) effect hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>